BC Netwerk...

... opgericht in 1978 is de badmintonclub van de GGzE op locatie De Grote Beek. Medewerkers, gezinsleden en introducÚ(s) kunnen lid worden.
Elke dinsdagavond, behalve in de zomermaanden juli en augustus, kun je vanaf half acht spelen.
Voor de route naar de sportzaal volg je P-route 11 vanaf de hoofdingang Boschdijk 771 Eindhoven.

TIJDELIJKE LEDENSTOP! Zie ook info bij Contact.

Het recreatief badminton staat bij BC Netwerk voorop vandaar dat je elke twee weken de hele avond vrij kunt spelen. Vrije speelavonden worden beurtelings afgewisseld met een trainingsavond en met een interne competitieavond.

Husselavond
Een paar keer per seizoen wordt een husseltoernooi dubbelspel gespeeld. De koppels worden per wedstrijd d.m.v. loting samengesteld uit de aanwezige deelnemers.
Voor een husselavond is aanmelden niet nodig in tegenstelling tot deelname aan Training en Interne Competitie (IC), zie daarvoor de info onder Speelavond.

Klik hier op clubkalender voor de data van alle activiteiten van dit seizoen.